SafeMoon Logosu
  • Coin Popülerlik
  • Coin Güven Durumu
  • Coin Projesi
  • Coin analizi

Genel Özellikler

  • Coin Ağı Ethereum (ERC-20)
  • Sertifika Bilinmiyor
  • Coin Firması John Karony
  • Coin Sitesi https://safemoon.net/
  • Desteklediği Cüzdanlar MetaMask - Trust W.
  • Coin Arzı 1,000,000,000,000,000USD
  • Coin Hacmi 25031USD
  • Kuruluş Yılı 2021
  • Listelendiği Borsalar PancakeSwap (V2) - Bitrue - Gate.io - MEXC - Biswap
  • Whitepaper https://safemoon.net/whitepaper.pdf

SafeMoon Hakkında

Rate this post

SafeMoon Nedir?

SafeMoon Protokolü, merkezi olmayan bir finans (DeFi) tokenidir. Web sitesine göre SafeMoon, her işlemde üç ana işlevi yerine getirir: yansıtma, LP alma ve yazma.
SafeMoon protokolü, bir RFI token ekonomisi ile otomatik likidite oluşturma protokolünün birleşimidir. Bir makaleye göre SafeMoon, benzersiz bir token (NFT) değişiminin yanı sıra hayırsever projeler ve kripto eğitim uygulamaları geliştirmeyi planlıyor.
SafeMoon, 8 Mart 2021’de piyasaya sürüldü.

 

SafeMoon Kurucusu Kim?

Twitter profilindeki bilgilere göre John Karony, SafeMoon’un CEO’su.

 

SafeMoon Neden Farklı?

Safemoon’un tanıtım belgesindeki bilgilere göre, DeFi alanındaki ana sorunlardan biri, yüksek yıllık getiri sağlayan likidite sağlayıcı çiftliklerin ekosisteme yeni gelenleri kolaylaştıramamasıdır.

SafeMoon, token satışları sırasında ortaya çıkabilecek herhangi bir stresi ortadan kaldırmak için statik bir ödül yöntemi (ödülün ticareti yapılan token sayısına bağlı hale getirerek) kullanmayı amaçlamaktadır. Teknik incelemeye göre, kullanılan “yansıma mekanizması” aynı zamanda SafeMoon sahiplerinin tokenlerini daha uzun süre “HODL” tutmaları için bir teşvik sağlıyor. SafeMoon’un otomatik likidite sağlayıcısı, token sahiplerine taban fiyat sunarak protokolün istikrarını da artırır. Teknik incelemeye göre, SafeMoon’un otomatik olmayan imha stratejisi, uzun vadede SafeMoon token sahiplerini de destekliyor.

 

SafeMoon Neden Farklı?

Safemoon teknik dokümanındaki  bilgilere göre, DeFi alanındaki temel sorunlardan biri, yüksek yıllık getiri sunan likidite sağlayıcı çiftliklerin ekosisteme yeni gelenleri kolaylaştıramamasıdır.
SafeMoon’un statik ödül yöntemini kullanmak (ödülü, ticareti yapılan token sayısına bağlı hale getirerek), token satışları sırasında ortaya çıkabilecek herhangi bir stresi ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır. Teknik incelemeye göre, kullanılan “yansıma mekanizması”, SafeMoon sahiplerinin tokenlerini daha uzun süre elinde tutmaları veya “HODL” yapmaları için bir teşvik de sağlıyor. SafeMoon’un otomatik likidite sağlayıcısı, token sahiplerine taban fiyat sunarak protokolün istikrarını da artırır. Teknik incelemeye göre, SafeMoon’un otomatik olmayan imha stratejisi, uzun vadede SafeMoon token sahiplerini de destekliyor.

 

SafeMoon Ağı Güvenli mi?

SafeMoon teknik incelemesi, protokol güvenlik planını açıklar: Geliştirici Cüzdanına dahil edilen tüm tokenler, piyasaya sürülmeden önce yakıldı. DxSale adil bir şekilde çıkar ve Likidite Sağlayıcıları (LP’ler) dört yıl boyunca DxLocker’da kilitlenir. Her işlem bir LP oluşturur ve PancakeSwap’ta çöker.

 

SafeMoon (SAFEMOON) Nereden Alınır?

SafeMoon satışı yapan tüm kripto para borsalarından, bu kripto parayı satın alabilirsiniz.

PancakeSwap (V2) – Bitrue – Gate.io – MEXC – Biswap

Bir kripto para borsasını seçmeden önce kendi araştırmanızı titizlikle yapmayı ihmal etmeyin.

Kripto para dünyasına yeni dahil olanların SafeMoon nasıl alınır sorusuna cevap bulmak için izleyebileceği birçok yol var, ancak coinincele.com olarak en doğru bilgiyi, hizmeti vermek için çok çalışıyoruz.

 

Coini Oyla

Rate this post

Yorumlar

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir