Populous Logosu
  • Coin Popülerlik
  • Coin Güven Durumu
  • Coin Projesi
  • Coin analizi

Genel Özellikler

  • Coin Ağı Ethereum (ERC-20)
  • Sertifika Bilinmiyor
  • Coin Firması Steve Williams - Sam Williams
  • Coin Sitesi https://populous.world/
  • Desteklediği Cüzdanlar MetaMask - Trust W.
  • Coin Arzı 53,252,246USD
  • Coin Hacmi 190841USD
  • Kuruluş Yılı 2017
  • Listelendiği Borsalar KuCoin - OKX - ProBit - LATOKEN - Mercatox - HitBTC
  • Whitepaper http://populous.co/populous_whitepaper.pdf

Populous Hakkında

Rate this post

Populous (PPT) Nedir?

Populous, küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ’ler) 90 güne kadar fatura likiditesi sunmak için tasarlanmış bir ağdır. 2017 yılında piyasaya sürülen Populous, işletmeler arasında eşler arası ( P2P ) etkileşimi sağlamak, likiditeyi artırmak ve KOBİ’ler için işletme sermayesi ile ilgili sorunları çözmek için tasarlanmıştır.

Populous ağı, blockchain teknolojisine ve akıllı sözleşmelere güvenerek, işletmeler arasında merkezi olmayan iletişimi kolaylaştırır ve likidite havuzlarını paylaşmalarına olanak tanır. Ağın resmi whitepaper’ına göre sektörde likidite ihtiyacı var ve Populous çözümü getirmeye çalışıyor. P2P kredisi yoluyla işletmelere kısa vadeli likidite sağlayan ağ, işletmelere, müşterilerin faturaları ödemesini beklemekle elde edilemeyecek olan sermayeye hızlı erişim sağlar.

 

Populous’un Kurucuları Kimdir?

Populous, güney Londra’dan iki ikiz kardeş Steve ve Sam Williams tarafından kuruldu .

Steve Williams, Londra Metropolitan Üniversitesi’nden felsefe bölümünden mezun oldu ve Kasım 2016’dan beri Populous’un CEO’su vekili. Sam Williams, The Trend View ve Zloadr’ı kurarak diğer ticari girişimlere yöneldi.

 

Populous’u Benzersiz Yapan Nedir?

Populous, küçük ve orta ölçekli işletmelerde likiditenin ele alınış şeklini yenilemeyi amaçlamaktadır. Platform, blok zinciri teknolojisini ve akıllı sözleşmeleri tanıtarak, işletmeler, borç verenler ve fatura yerleşimcileri arasında eşler arası etkileşime izin verir. Bu, tamamen merkezi olmayan sistemin, likidite kredilerinde önemli ölçüde daha düşük ücretler talep ettiği ve borç verenler ile borç alanlar arasındaki bağlantıyı kolaylaştırmak için aracıları kullanmadığı anlamına gelir.

Fatura satışı, müşteri henüz faturayı ödememiş olsa bile, işletmelerin ödenmemiş faturaları üzerinden kredi almalarına ve temel sermayeyi kullanmalarına olanak tanıyan nispeten yeni bir finansal araçtır. Populous, faturalarla desteklenen borç verme sürecini blok zincirine aktararak, işletmelerin kullanımını daha ölçeklenebilir, daha hızlı ve daha kolay hale getirir. Ağ, Fireblue Capital gibi büyük firmalardan fon topladı.

 

Populous Ağ Nasıl Güvende?

Ethereum tabanlı bir proje olarak PPT, bir ERC-20 tokenidir. PPT’nin ERC-20 uyumluluğu, bunların çok çeşitli borsalarda saklanmasına ve işlem görmesine olanak tanır. Populous ayrıca, piyasada alınıp satılamayan ve blok zincirindeki işlemleri kolaylaştırmak için kullanılan Poken adlı ikinci bir zincir üstü token kullanır.

 

Populous (PPT) Nereden Satın Alabilirsiniz?

PPT satışı yapan tüm kripto para borsalarından, bu kripto parayı satın alabilirsiniz.

KuCoin – OKX – ProBit – LATOKEN – Mercatox – HitBTC

Bir kripto para borsasını seçmeden önce kendi araştırmanızı titizlikle yapmayı ihmal etmeyin.

Kripto para dünyasına yeni dahil olanların PPT nasıl alınır sorusuna cevap bulmak için izleyebileceği birçok yol var, ancak coinincele.com olarak en doğru bilgiyi, hizmeti vermek için çok çalışıyoruz.

Coini Oyla

Rate this post

Yorumlar

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir