SifChain

Rate this post

Sifchain nedir?

Sifchain, daha hızlı işlemler ve daha düşük ücretlerle Ethereum ve Cosmos arasında takas, stake ve köprü yapabileceğiniz Cosmos IBC’nin önde gelen Omni-Chain Dex’idir.

 

Sifchain nasıl çalışır?

Sifchain, Cosmos SDK’nın üzerine inşa edilmiş uygulamaya özel bir blok zinciridir ve kesinlik garantileri sağlayan Tendermint’in fikir birliği mekanizmasını kullanır. Bu, zincirler arası token takasları için önemli bir özelliktir.

 

Sifchain’in Teklifleri Nelerdir?

Cosmos Bridge’e İlk Ethereum Ana Ağı

Sifchain, 2021 yılında ilk Ethereum Mainnet to Cosmos köprüsünü başlattı. Peggy adı verilen bu köprü, sabitlenmiş bir token modeli ile çalışıyor. Bu sabitleme bölgeleri, varlıkların Sifchain ve harici zincirler arasında kolayca aktarılmasına izin verir. Bu model, 2 yollu bir dübel (2WP) olarak tanımlanır.

 

Çok Zincirli DEX

Sifchain güncellenmiş bir Peggy köprüsünü piyasaya sürüyor. Peggy 2.0, çok sayıda EVM blok zinciri ile entegrasyona izin verecek ve Cosmos ve EVM zincirleri arasındaki zincirler arası işlemler için omurga sağlayacaktır.

 

Performans Swapları ve Staking

Cosmos SDK üzerine inşa edilen Sifchain, Ethereum’dan saniyede önemli ölçüde daha fazla işlem gerçekleştirerek daha hızlı işlemler ve daha düşük ücretler sağlar.

 

Sürekli Likidite Havuzları

CLP’ler, likidite sağlayıcılarının gelir elde etmelerini sağlar ve geleneksel likidite havuzlarına kıyasla daha verimli ve ölçeklenebilir takas işlemlerine olanak tanır.

 

ROWAN nedir?

Rowan, Sifchain’in yardımcı programı ve yönetişim tokenidir.

Sifchain’in doğrulayıcıları, sahip oldukları Rowan miktarıyla orantılı oylama gücüyle SifDAO’ya katılabilirler.

Rowan aynı zamanda Sifchain DEX’teki her bir likidite havuzu için ödeme tokenidir, yani her havuz bir varlık olarak Rowan ve diğeri olarak bir dış varlık içerir. Bu, iki harici varlığı takas eden tüccarların ROWAN’ı bir uzlaşma belirteci olarak kullanacağı anlamına gelir.

 

Erowan Nasıl Satın Alınır?

erowan satışı yapan tüm kripto para borsalarından, bu kripto parayı satın alabilirsiniz.

AscendEX (BitMax) – SushiSwap – Sifchain

Bir kripto para borsasını seçmeden önce kendi araştırmanızı titizlikle yapmayı ihmal etmeyin.

Kripto para dünyasına yeni dahil olanların erowan nasıl alınır sorusuna cevap bulmak için izleyebileceği birçok yol var, ancak coinincele.com olarak en doğru bilgiyi, hizmeti vermek için çok çalışıyoruz.

SifChainSifChain 2022SifChain CoinSifChain Güncel
Comments (0)
Add Comment