dAppstore

Rate this post

dAppstore Nedir?

dAppstore, dağıtılmış uygulamaların (dApp’ler) bulunduğu bir uygulama mağazasıdır. dAppstore, merkezi olmayan blok zincirleri ve blockchain platformları için uygulama ekosistemini destekleyerek, kullanıcılara çeşitli dApp’leri keşfetme ve erişme imkanı sunar. Bu platformlar genellikle Ethereum, Binance Smart Chain, Cardano gibi farklı blok zincirlerinde çalışabilir.

 

dAppstore’un Kurucusu Kimdir?

dAppstore’un kurucusu ve geliştirici ekibi, platformun arkasındaki projeye bağlı olarak değişebilir. dAppstore’u geliştiren şirketler veya topluluklar, genellikle web siteleri veya beyaz kağıtları aracılığıyla daha fazla bilgi sağlar.

 

Hangi Ağı Kullanıyor?

dAppstore, genellikle bir blok zinciri veya blockchain platformuna dayanır ve bu nedenle bir ağ kullanır. Örneğin, Ethereum tabanlı bir dAppstore, Ethereum ağına bağlı dApp’leri barındırır. Benzer şekilde, başka bir blok zinciri üzerinde çalışan dAppstore, o blok zincirinin ağını kullanır.

 

Nasıl Satın Alınabilir?

DAPPX satışı yapan tüm kripto para borsalarından bu kripto parayı satın alabilirsiniz. Bir kripto para borsasını seçmeden önce kendi araştırmanızı titizlikle yapmayı ihmal etmeyin. Kripto para dünyasına yeni dahil olanların DAPPX nasıl alınır sorusuna cevap bulmak için izleyebilceğiniz bir çok yol var, ancak COİNİNCELE.COM olarak en doğru bilgiyi, hizmeti vermek için çok çalışıyoruz.

dAppstoredAppstore 2023dAppstore CoindAppstore Güncel
Comments (0)
Add Comment