Lokr

Rate this post

Lokr (LKR) Nedir?

Lokr, gücü yeniden katılıma kazandıracak, son derece özelleştirilebilir bir emanet platformudur. Token ekonomileri için son derece özelleştirilebilir bir token kilitleme platformu olarak Lokr, tüm ihtiyaçlar için bir modüler yapı taşları paketi sunar. Özünde Kullanıcı Deneyimi bulunan sorunsuz, çok kanallı bir dijital platform oluşturarak, token dağıtımını ağ katılımcılarının ellerine bırakan çok zincirli bir token emanet platformuyla karmaşık token ekosistemlerine güven ve basitliği geri getirmeyi planlıyoruz.

Piyasadaki en çok yönlü, çok zincirli token kilitleme token çözümünü inşa ediyoruz; herhangi bir belirteç kilitleme gereksinimine uyması için gereken karmaşık ve anlaşılması zor mekaniği alarak ve bunları kullanımı basit bir arabirimde paketleyerek. Lokr’un tamamen özelleştirilebilir ve esnek çerçevesi sayesinde, blok zincir ve DeFi ekonomileri artık yatırımcılara, doğrulayıcılara ve ağ katılımcılarına, artık merkezi token sahiplerine veya üçüncü taraf emanet hizmetlerine bel bağlamadan bir dizi ödeme seçeneği, sürüm programları ve para kazanma fırsatları sunabilir.

Rakipleri sudan çıkaran çok çeşitli özellikler ve kullanım durumları ile Lokr, ilk günden itibaren Polkadot için yerel olarak inşa ediliyor. Güvenlik, ölçeklenebilirlik ve zincirler arası işlevsellik konusunda ciddiyiz ve deneyimli geliştiricilerimiz Polkadot Testnet’e erişimle Rust’ta inşa ediyorlar.

 

Lokr Ürünleri

Lokr platformu iki ana üründen oluşmaktadır: Lokr ve Swapr. Birlikte, token ekonomileri ve içlerindeki kullanıcılara yarının DeFi ve blockchain protokollerini destekleyen tokenları kilitlemek, dağıtmak, paraya çevirmek, sigortalamak ve takas etmek için kapsamlı seçenekler sunarlar.

Lokr

  • Dünyanın en çok yönlü, çok zincirli token emaneti.
  • Son derece kullanıcı merkezli
  • Polkadot aracılığıyla zincirler arası destek
  • Tamamen özelleştirilebilir, esnek sürüm programları
  • Olay tabanlı token kilidi açma
  • Opsiyonel Sigorta Ürünleri
  • Kilitli tokenlerden para kazanma

Takas

  • P2P, zincirler arası token takas protokolü
  • Gizlilik ve çoklu imza seçenekleriyle zincirler arası atomik takaslar
  • Lokr Oracle beslemeleri aracılığıyla anında veya olaya dayalı yürütme
  • Tokenize edilmiş herhangi bir dijital varlığı takas edin

 

Kurumsal Odaklı Entegrasyonlar

Dünyanın en büyük işletmelerinin blok zincirine ve DeFi’ye olan ilgisi yalnızca arttıkça, Lokr, ürün ve hizmetlerimizle entegre olmak ve token ekonomilerinin mevcut işletmelere girişini kolaylaştırmak için Enterprise ortaklarını devreye alacak.

Küresel blok zincirinin benimsenmesi için eksik halkalardan birini sağlıyoruz – Gereksiz ve riskli insan bağımlılığını ortadan kaldıran ve onu neredeyse sonsuz kullanıma sahip basit ve çok yönlü merkezi olmayan bir çözümle değiştiren güvenilir, esnek ve kullanımı kolay bir token kilitleme ve takas platformu Blockchain ve dijital varlıkların hala büyük ölçüde kullanılmayan gücünden yararlanmak isteyenler için vakalar.

 

Lokr Hakkında

Lokr, yerleşik gizlilik işlevine sahip ilk hepsi bir arada, çok zincirli token kilitleme ve emanet platformudur. Ürünlerimiz, mobil, tablet ve masaüstü aracılığıyla erişilebilen kusursuz, çok kanallı bir dijital deneyim platformuyla insan unsurunu ortadan kaldırarak ve kod aracılığıyla yönetişime odaklanarak Defi alanında güven oluşturmaya yardımcı olur.

 

LKR Nasıl Satın Alınabilir?

LKR satışı yapan tüm kripto para borsalarından, bu kripto parayı satın alabilirsiniz.

Uniswap v2 – Gate.io – Ascandex – LATOKEN

Bir kripto para borsasını seçmeden önce kendi araştırmanızı titizlikle yapmayı ihmal etmeyin.

Kripto para dünyasına yeni dahil olanların LKR nasıl alınır sorusuna cevap bulmak için izleyebileceği birçok yol var, ancak coinincele.com olarak en doğru bilgiyi, hizmeti vermek için çok çalışıyoruz.

LokrLokr 2023Lokr CoinLokr Güncel
Comments (0)
Add Comment