Gunstar Metaverse

Rate this post

Gunstar Metaverse Nedir?

Gunstar Metaverse, size oyundaki gerçek zevk ve heyecanın gerçek değerini ve blockchain platformu aracılığıyla sağlanan gerçek değeri veren çok oyunculu bir çevrimiçi rol yapma (RPG) ve sıra tabanlı strateji NFT Oyunudur.

Gunstar Metaverse, profesyonel oyuncuların veya her türlü kullanıcının becerilerini test etmeleri ve “nihai yüksek” çekimi yaratmak amacıyla muhabirleriyle şirket kurmaları veya hatta sözde meşgul olmak için altın fırsatlara sahip olmaları için siber eğilimli bir oyundur. unutulmaz bir zafer kazanmak için entelektüel oyunlar kasırga.

Gunstar Metaverse ve Fantasy StarWorld ayrıca oyunculara, yalnızca taktiksel bir oyunun genellikle sunduğu şeylerin ötesine geçen gerçekliğe dayalı macera deneyimi yaşatacak. Coşku, oynarken heyecan verici beklenti, müşterilerin ilgisini çekmek için temel unsurlardır.

 

$GSTS Tokeni nedir?

$GSTS, Binance Smart Chain üzerinde oluşturulmuş yerel yardımcı program tokenidir. $GSTS belirteci şunlar için kullanılabilir: Staking, Yönetişim, NFT Pet Takası, Pazar Yerinde Pet Ödünç Alma, NFT House Alımı/Satımı

 

Gunstar Metaverse’in Kurucuları Kimlerdir?

CEO ve Kurucu Bay Hoang Hiep ve yetenekli meslektaşları Gunstar Metaverse oyununu yarattı.

 

Gunstar Metaverse’i ($GSTS) Nereden Satın Alabilirim?

GSTS satışı yapan tüm kripto para borsalarından, bu kripto parayı satın alabilirsiniz.

PancakeSwap v2 – Bybit

Bir kripto para borsasını seçmeden önce kendi araştırmanızı titizlikle yapmayı ihmal etmeyin.

Kripto para dünyasına yeni dahil olanların GSTS nasıl alınır sorusuna cevap bulmak için izleyebileceği birçok yol var, ancak coinincele.com olarak en doğru bilgiyi, hizmeti vermek için çok çalışıyoruz.

Gunstar MetaverseGunstar Metaverse 2023Gunstar Metaverse CoinGunstar Metaverse Güncel
Comments (0)
Add Comment