Fractal

Rate this post

Fractal (FCL) Nedir?

Fractal (FCL), Polkadot üzerine kurulu açık kaynaklı sıfır marjlı bir protokoldür . Reklam tanımlama bilgisini değiştirmek ve kullanıcılara verileri üzerinde maksimum kontrol sağlamak üzere tasarlanan Fractal, kullanıcı bilgilerinin adil ve açık alışverişi için standardı oluşturur. Proje, hızla büyüyen bir ekosistemin parçası olup, KILT Protokolü, Polkadex, Polymath ve merkezi olmayan bir kimlik doğrulama sistemi sağlayan diğer ortaklıklarla işbirliği yapmaktadır.

Fractal’ın misyonu, reklam pazarında adil bir değer dağılımı sağlamak için pazar dinamiklerini ve altyapısını şekillendirmektir. Bu nedenle şirketin misyonu, mevcut pazar yapısı içinde adil rekabeti sağlamak için halka açık veriler oluşturmaktır. Fraktal, internetteki teşvikleri dengeleyerek özgür ve açık bir çalışma konseptinin sürdürülmesine yardımcı olur. Fraktal Protokol, kullanıcıların gizlilik çıkarlarının dikkate alındığı, içerik oluşturucuların ödüllendirildiği ve reklam verenlerin haklarının korunduğu bir denge oluşturur. Sonuç olarak, kullanıcı verileri ait oldukları yerde saklanır ve Fractal, bilgilerin gizli bir şekilde toplanmasına, doğrulanmasına, işlenmesine ve paylaşılmasına yardımcı olur.

Fractal’ın hizmet tokeni olan FCL, yerleşik teşvik mekanizmasını besleyerek protokolün yerel para birimi olarak işlev görür. Belirteç, 25 Şubat 2021’de Polkastarter platformunda piyasaya sürüldü.

 

Fractal’ın Kurucuları Kimlerdir?

Fractal ID, Julian Leitloff (CEO) ve Júlio Santos (CPO) tarafından 2017’de ortaklaşa kuruldu, aynı yıl ilk müşterileri olan Ocean Protocol’ü satın aldılar. Sovrin ve XAIN, 2018’de istemci listesine katıldı ve KILT Protokolü, 2019’da listeye girdi.

Julian Leitloff, Fractal’ın kurucu ortağı ve genel müdürüdür. 2014 yılında Zeppelin Üniversitesi’nden Kurumsal Yönetim ve Ekonomi alanında yüksek lisans derecesini aldı. Leitloff, kendi şirketi Spontaneous Order GmbH’yi başarıyla kurdu ve 22 yaşında ilk milyonunu kazandı. 2016. Leitloff blockchain işine ilk olarak 2015 yılında Tech Open Air’de Bruce Pon (Ocean Protocol’ün gelecekteki başkanı) ile tanıştığında girdi.

Júlio Santos bir teknik yönetici, yazılım mühendisi, girişimci ve en önemlisi, Ürün ve Mühendislik ekibine liderlik ettiği Fractal’ın kurucu ortağıdır. Şirkette, Fraktal Protokolü kullanarak internette bir kimlik katmanı oluşturuyor. Santos, 2015’ten beri blockchain dünyasının içinde yer alıyor. Kariyerinin yıllarında, Life on Mars (seçkin bir yazılım danışmanlık firması), Gruvi (Twitter, Disney, Sony, HBO) ve Attmatr / Madmarkedet (çiftlikten sofraya pazar yeri).

 

Fraktal Ağ Güvenliği Nasıl Sağlanır?

Fractal (FCL), hem bağlantı için altyapı hem de protokolü dağıtmak için uygun araçlar sağlayan Polkadot blok zincirini seçti.

Polkadot’un güvenlik konusunda ciddi bir yaklaşımı var, bu nedenle geliştiriciler Polkadot uyumlu blok zinciri oluşturma için bir SDK olan Substrate’i yarattı. Paylaşılan güvenlik, Polkadot’un değer önermesidir ve ekonomik güvenlik, Aktarma Zinciri doğrulayıcıları aracılığıyla kurulur. Daha spesifik olarak, doğrulayıcılar Aktarma Zincirinde tutulur ve farklı parachainlerden gelen işlemleri onaylar, bu da zincirlerin aynı kurallara göre güvenli ve bağımsız etkileşimiyle sonuçlanır.

Polkadot, ağların kendi işlem ücretlerini kontrol edebildiği ve ölçeklendirmenin yalnızca mümkün değil, aynı zamanda uygun maliyetli olduğu bir ortam sunar. Ayrıca Polkadot, Substrate ve Cumulus gibi bir güvenlik araçları ekosistemine yatırım yaparak geliştirme uzmanlığına odaklanır.

 

Fraktal (FCL) Nereden Satın Alabilirsiniz?

FCL satışı yapan tüm kripto para borsalarından, bu kripto parayı satın alabilirsiniz.

KuCoin – Uniswap v2 – Bitfinex – MEXC

Bir kripto para borsasını seçmeden önce kendi araştırmanızı titizlikle yapmayı ihmal etmeyin.

Kripto para dünyasına yeni dahil olanların FCL nasıl alınır sorusuna cevap bulmak için izleyebileceği birçok yol var, ancak coinincele.com olarak en doğru bilgiyi, hizmeti vermek için çok çalışıyoruz.

FractalFractal 2023Fractal CoinFractal Güncel
Comments (0)
Add Comment